Stockholms haul 2,0

Jag har ju utlovat en stockholms haul för länge sedan, och jag måste ju hålla vad jag lovar. Även fast det var länge sedan jag köpte dessa grejorna, men jag tänkte att jag kan skriva lite vad jag tycker om dem. Istället för att bara visa vad jag köpte, kan det kanske vara lite roligare. 
 
Vi börjar med vad jag köpte inne på NYX, där köpte jag bara två saker men de är två bra saker! 
Det första är ett av deras High voltage läppstift i färgen Dhalia, vilket är en underbar mörk, mörk, mörk lila färg. Vilket är helt up my street! Förpackningarna på dessa läppstiften är inte jätte snygga, men produkten som är i är fantastisk! Läppstiftet är krämigt och sjukt pigmenterat att man nästan inte kan tro att det är sant! Det hade även grym hållbarhet, det satt mycket längre än ett vanligt budget läppstift, så detta är jag väldigt nöjd med!
 
 
Nästa produkt är en glitter eyeliner i färgen gun metal som är jättefin. Jag har lite svårt för sånna här produkter. För de flesta torkar aldrig, ger inget pigment eller glittret bara försvinner. Men jag vart glatt överaskad med denna, den tar ganska lång tid på sig att torka och om man läger den över en vanlig svart eyeliner tar penseln med sig lite pigment, men  det är inget som direkt syns. Sedan kan man även känna de stora glitterkorna på ögonen men det vänjer man sig vid efter en stund. Men den gav fint glitter och det satt kvar hela kvällen när jag använde den. Men jag kan nog säga att jag inte kommer använda den så ofta. Men jag är glad att jag testade den! 
 
 
Nu kommer vi in på vad jag köpte inne på min stora favorit- Sephora! Där inne kan jag gå i dagar, och jag skulle vara lycklig. 
 
Det första jag va tvungen att lägga i min korg var så klart Kat von D´s shade and light palette! och jag kan säga att jag älskar den, färgerna är perfekta, dock skulle jag säga att vissa av dem är lite pudriga. Men jag älskar dem ändå, jag kan hitta användnings områden för alla 6 färgerna även om vissa av dem är för mörka för mig som är en blekfis! Men förutom att vissa är pudriga, vilket man lätt kan fixa med lite setting spray och genom att blanda in dem, så älskar jag den.
 
 
 
 De två nästa sakerna är ifrån Make up forever och är två primers från deras step 1 serie. Båda är radiens primers, altså att de gör att man får en fin lyster i ansiktet, jag älskar båda lika mycket men jag har använt den rosa mer än den gula, men det är bara gör att jag tycker att den gör så att man får lite mer lyster än den gula. Men det beror på vilken look man vill ha. Men de är lika bra båda två! Men jag skulle säga att om man har rosa undertoner i hyn ska man nog ta den rosa och om man har gula undertoner ska man ta den gula. Men jag som har neutrala undertoner kan använda båda! Men om man har riktigt röda toner i hyn kanske man ska ta den gula för att neutralisera det röda! 
 
 
Medans vi är inne på make up forever kan jag visa deras nya foundation, deras ultra HD foundation. Jag har bara använt denna någon gång så jag kan inte ge en korekt review på den men som jag har uppfattat den är den bra, mycket bättre än den vanliga HD. den är tunnare i konsistesen och färgerna är bättre för mig. Men så mycket mer än så kan jag inte säga. Men jag tror att jag tycker mycket om den. Men det är nog inte min nya favorit. 
 
 
Vi kan lika gärna ta den andra foundationen på en gång, och det är marc jacobs genius gel foundation. Det är samma sak med denna som HD foundationen, jag har bara använt den någon gång så jag kan inte ge nån riktig review på den men vad jag vet kan jag nog säga att jag gillar den, men jag måste prova den mer för att kunna säga vad jag tycker om den! 
 
 
nästa är ifrån Too faced och är deras better than sex mascara, som alla på internet ravade om på internet för ett tag sedan. Så jag var så klart tvungen att prova den själv, och jag älskar den, det är en av de bästa mascarorna jag har använt. Jag kommer köpa om den många gånger. 
 
 
Nästa är också från too faced och är deras contour kit. Detta är perfektion, alla färgerna är otroliga. De är pigmenterade men inte pudriga, och de är lätta att blanda ut. Dessutom luktar de choklad så de är underbara att applicera på ansiktet! 
 
 
 
Den sista produkten från Sephora är en bronzer ifrån make up forever och det är en av deras bronze fusion bronser, vilket är en ganska sheer bronzer, men den ger lite lyster. Vilket är väldigt fint. Jag skulle till och med säga att man inte kan använda för mycket av den här bronzern, för den är så fint mald och apliceras så fint och tunt att det är väldigt svårt att få för mycket. Men den ger ändå tillräckligt, så man behört inte sitta och bronza sig i en timme bara för att få färg. Man aplicerar bara lite och det är perfekt!
  
 
 
De absolut sista produkterna för den här haulen är två rouger som jag köpte inne på kicks på sergelstorg. Där säljer de ju nämligen urban decay, och jag har länge velat testat deras nya rouger. Alltså deras after glow rouger, jag köpte i färgerna "fetish" och "bittersweet" två dö härliga färger som jag bara var tvungen att ha! Dessa rougerna har knappt lämnat mina händer sedan jag köpte dem, det är knappt att jag har använt något annat! Fetish är en perfekt nude rouge som bara ger den perfekta vardags nyansen, och bittersweet är en helt lila färg som är så himmla perfekt, men blir såklart inte lila om kinderna, men det är en rolig skillnad från de rosa och rödaktiga rougerna! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0